Παναθηναϊκός: Κι αν μείνει μόνος του ο Μπακασέτας;

Στο «Καραϊσκάκης» ο Παναθηναϊκός - Η αναγνωριστική βόλτα των παικτών του Τριφυλλιού (pics)

Ποιοι έβαλαν πέρσι τα περισσότερα γκολ; Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Μπερνάρ, Παλάσιος.

Οι δυο τελευταίοι μας τέλειωσαν και για τον Φώτη παίζεται αν θα είναι στα μέρη μας του χρόνου.

Ο Φατίχ Τερίμ ,όσο έμεινε στο Κορωπί, φρόντισε να δημιουργήσει μια επίθεση φτιαγμένη από παίκτες καλούς με τη μπάλα στα πόδια, που ενώ ήξεραν να τελειώνουν φάσεις, γνώριζαν και την τέχνη της συνεργασίας.

Ο Βραζιλιάνος ειδικά έκανε φοβερά πράγματα επί Τούρκου, πρώτη φορά τον είδαμε να έχει πάντα το μυαλό του στο γκολ, χωρίς όμως να λησμονεί ότι περιστοιχιζόταν από καλούς συμπαίκτες.

Η αποτελεσματικότητα των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών υπήρξε ένα από τα μυστικά της καλής συγκομιδής του Τερίμ στα ντέρμπι μέχρι το καταστροφικό ματς της Νέας Φιλαδέλφειας στα πλέι οφ (0-3) όπου άρχισε η αντίστροφη μέτρηση.

Για τους παραπάνω και την συμβολή τους στην επιθετική βελτίωση της ομάδας δεν χρειάζεται να γραφτούν πολλά: ήταν τόσο φανερή και τόσο μεγάλη που ο κόσμος με το που έγινε γνωστή η αποχώρηση Μπερνάρ μόνο που δεν έκλαψε, παρότι μήνες πριν οι περισσότεροι τον χαρακτήριζαν …βαρίδι.

Το ανησυχητικό είναι πως αν πουληθεί ο Φώτης, ο Μπακασέτας θα πρέπει να ηγηθεί μιας ολοκαίνουργιας γραμμής κρούσης και το κακό είναι πως σε αυτή την περίπτωση η τελευταία δεν θα είναι σφηρηλατημένη από το χρόνο, μήτε έτοιμη για do or die ματς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News