Βέργης για Γιοβάνοβιτς: «Ευτυχώς η Εθνική ομάδα δεν χρειάζεται μεταγραφές!»

Βέργης για Γιοβάνοβιτς: «Ευτυχώς η Εθνική ομάδα δεν χρειάζεται μεταγραφές!»

Ο Βασίλης Βέργης σχολίασε τη νέα εποχή της Εθνικής Ελλάδας με την πρόσληψη του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο SDNA:

«Ο Γιοβάνοβιτς εκτιμήθηκε, εκτός από τις δυνατότητές του και για το ΗΘΟΣ ΤΟΥ. Η συμπεριφορά του ανδρός υπήρξε πάντοτε υψηλού επιπέδου και μνημονεύτηκε αρκετές φορές από φίλους και αντιπάλους του Παναθηναϊκού.

Προφανώς είχε –και έχει- μειονεκτήματα ως προπονητής. Ο υπογράφων τα είχε αναφέρει αρκετές φορές. Με κορυφαίο την «εμμονή» του στο θέμα των μεταγραφών, σωστότερα των γρήγορων επιλογών και του χρόνου απόφασης. Ευτυχώς όμως η Εθνική ομάδα δεν χρειάζεται μεταγραφές οπότε αυτό δεν μας αγγίζει…

Όταν απολύθηκε από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός -και το έμαθε από τα Μίντια!!!- ο Γιοβάνοβιτς, η «δικαιολογία» που βγήκε από την πλευρά Αλαφούζου ήταν πως είχε «ταβανιάσει». Ότι μαζί του ο Παναθηναϊκός δεν θα μπορούσε να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Χριστούγεννα του 2023, αυτό. Μάιο του 2024 είδαμε τα…. αποτελέσματα.

Ο Παναθηναϊκός τερμάτισε 4ος στο πρωτάθλημα και ο Αλαφούζος έδιωξε τον Τερίμ που είχε προσλάβει αντί του Γιοβάνοβιτς για να κατακτήσει ο Παναθηναϊκός το κύπελλο με τον τέως συνεργάτη του Σέρβου, τον Χρήστο Κόντη.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News