Ζήτησε συνεργασία μικρότερης διάρκειας ο Γιοβάνοβιτς με την Εθνική - Ποιος ο λόγος

Ζήτησε συνεργασία μικρότερης διάρκειας ο Γιοβάνοβιτς με την Εθνική - Ποιος ο λόγος

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ακολούθησε την ίδια τακτική με τον Παναθηναϊκό και ζήτησε συνεργασία μικρότερης διάρκειας στην Εθνική.

Η εκτίμηση που υπάρχει στο πρόσωπο του Γιοβάνοβιτς από τη διοίκηση Γκαγκάτση είναι πολύ μεγάλη και είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, προτάθηκε στον Σέρβο τεχνικό τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Παρά ταύτα, ο έμπειρος κόουτς, όπως είχε κάνει και στον Παναθηναϊκό, ζήτησε ένα συμβόλαιο μικρότερης διάρκειας, ώστε να εκτιμηθεί εκ νέου η κατάσταση από την ΕΠΟ και να αξιολογηθεί σωστά η δουλειά του, όπως ανέφερε. Κάπως έτσι οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για δύο χρόνια.

Σε ό,τι αφορά τώρα το επιτελείο του Γιοβάνοβιτς, θα υπάρχουν δεδομένα στο staff κάποιοι απ’ όσους είχε και στον Παναθηναϊκό, αν κι ακόμη δεν έχει καταλήξει στο πλήρες δυναμικό που θα τον πλαισιώσει.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News