Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Βαγγέλης Σάμιος

Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Βαγγέλης Σάμιος

Ολοκληρώθηκε η θητεία του Βαγγέλη Σάμιου ως τεχνικού διευθυντή των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΑΠΕ, ο έμπειρος προπονητής ανακοίνωσε σήμερα την απόφασή του στους συνεργάτες του, μέσα σε κλίμα συγκίνησης στο Κορωπί.

Άλλωστε, είναι πολλά τα χρόνια για έναν άνθρωπο που έχει συνδέσει το όνομά του με τις «πράσινες» ακαδημίες όσο ελάχιστοι.

Ο 63χρονος Σάμιος ανδρώθηκε ως ποδοσφαιριστής μέσα από τις Ακαδημίες του ΠΑΟ στα τέλη της δεκαετίας του 1970 και τις αρχές του 1980, ενώ έπαιξε στην πρώτη ομάδα έως το 1984. Επέστρεψε ως προπονητής το 2007, αποχώρησε μετά από δέκα χρόνια (2017-19) όταν ανέλαβε την διεύθυνση των Ακαδημιών του ΑΠΟΕΛ, με τον οποίο συμμετείχε στο Youth League ως τεχνικός της Κ19 και ξαναγύρισε «σπίτι του» τον Δεκέμβριο του 2019.

Έκτοτε είναι διευθυντής της Ακαδημίας, ενώ διετέλεσε και προπονητής της Κ19 την οποία το 2022 οδήγησε το πρώτο της πρωτάθλημα Super League Κ19, μετά από 12 χρόνια και γιόρτασε με τους «πράσινους» την πρώτη τους συμμετοχή στο Youth League.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News