Νεαρός άσσος του Παναθηναϊκού στο στόχαστρο της Τορίνο

Νεαρός άσσος του Παναθηναϊκού στο στόχαστρο της Τορίνο

Η Τορίνο έχει βάλει στο στόχαστρο έναν νεαρό άσσο του Παναθηναϊκού και σύμφωνα με πληροφορίες κοιτάζει ζεστά την περίπτωσή του.

Ο Παναθηναϊκός ανέκαθεν διέθετε εξαιρετικές ακαδημίες από τις οποίες έβγαζε παιδιά, τα οποία έκαναν καριέρα στο εξωτερικό αλλά και στον ίδιο το σύλλογο.

Ένας από τους παίκτες που δείχνουν πως είναι ανερχόμενα ταλέντα είναι και ο Τιάγκο Ρομάνο, τον οποίο έχει ψηλά στη λίστα της η Τορίνο.

Συγκεκριμένα η ιταλική ομάδα έχει στόχο να πάρει νεαρούς παίκτες και να τους εξελίξει, με τον Αργεντινό εξτρέμ του Παναθηναϊκού να έχει προσελκύσει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον της «γκρανάτα».

Τέλος, να αναφέρουμε ότι 18χρονος παίκτης έχει αγωνιστεί μόνο στην Κ19 του «τριφυλλιού», έχει κληθεί στην Κ20 της Εθνικής Αργεντινής και μένει να φανεί αν οι «πράσινοι» τον παραχωρήσουν στην Τορίνο ή σε κάποια άλλη ομάδα του εξωτερικού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News