Βοτανικός: Οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ ίσως επηρεάσουν τη Διπλή Ανάπλαση

Βοτανικός όπως... Λεωφόρος για τον Παναθηναϊκό

Η υπόθεση της Διπλής Ανάπλασης στον Βοτανικό αξίζει να σημειώσουμε ότι ίσως καθυστερήσει ακόμα περισσότερο μετά τα νέα δεδομένα που προκύπτουν.

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί εδώ κι αρκετό καιρό να μπει σε μια φόρμουλα προκειμένου να πάρει θετικό δρόμο η υλοποίηση του γηπέδου στον Βοτανικό, ωστόσο τα γεγονότα δε βοηθούν, ώστε να έχουμε θετικό αποτέλεσμα δίχως εμπόδια.

Συγκεκριμένα οι νέες εξελίξεις στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ μετά τις ευρωεκλογές φέρνουν ανατροπή και στο θέμα του νέου γηπέδου του Τριφυλλιού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Livesport» με δεδομένο ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης θ’ αποχωρήσει από την προεδρία του κόμματος θα πρέπει να ανακηρυχθεί νέος πρόεδρος με τον Χάρη Δούκα να μπαίνει στη διεκδίκηση της θέσης που αναμένεται ν’ ανοίξει.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα παραδώσει τα καθήκοντα δημάρχου που έχει στην Αθήνα και θα βγει ένα νέο πρόσωπο από τον συνδυασμό του με όλη αυτή την κατάσταση να μη βοηθάει να προχωρήσει το νέο γήπεδο των πράσινων στον Βοτανικό.

Πάντως τόσο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός όσο και ο Ερασιτέχνης δεν πρόκειται να πάρουν κάποια θέση, ωστόσο είναι δεδομένο πως όλη αυτή η κατάσταση δεν είναι κάτι που αρέσει στους ανθρώπους του συλλόγου, καθώς μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα την υπόθεση του γηπέδου αναμένεται ν’ αναλάβει τρίτο διαφορετικό πρόσωπο μετά τους Μπακογιάννη, Δούκα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News