Παναθηναϊκός: 1,3 εκατ. ευρώ για Γιαννούλη και deadline

Παναθηναϊκός: 1,3 εκατ. ευρώ για Γιαννούλη και deadline

Η υπόθεση του αριστερού μπακ «καίει» το Τριφύλλι, αφού αποτελεί πρωταρχικός στόχος για να κλείσει τις προσεχείς ημέρες, με τον Έλληνα διεθνή να είναι Νο.1 στην «πράσινη» λίστα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, ο Δημήτρης Γιαννούλης συνεχίζει να βρίσκεται στο ραντάρ κορυφαίων ευρωπαϊκών κλαμπ, με τον ίδιο να εξετάζει ενδελεχώς τις επιλογές για το μέλλον του, έχοντας και τις Ελληνικές ομάδες να μονομαχούν για την υπογραφή του.

Δημοσίευμα του calciomercato ανέφερε πως η Λιόν είχε επαφή με την πλευρά του Γιαννούλη, ο οποίος φέρεται να απασχολεί ακόμη τις Νις, Αταλάντα και Στουτγκάρδη.

Ο Παναθηναϊκός έχει στην κορυφή της λίστας το όνομά του για τη θέση του αριστερού μπακ, του έχει καταθέσει πρόταση 1,3 εκατ. ετησίως κι αναμένει.

Η διορία για να απαντήσει στην πρόταση των «Πρασίνων» είναι περίπου δέκα ημέρες ακόμα, αφού ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά το κλαμπ ελέω και των μονομαχιών για το UEFA Europa League που… κοντοζυγώνουν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News