Παναθηναϊκός: Διπλή αποχώρηση μετά το... τσεκ του Αλόνσο

Η προετοιμασία ξεκινά στο Τριφύλλι, με ορισμένους ποδοσφαιριστές να επιστρέφουν από την καλοκαιρινή τους άδεια για να πιάσουν δουλειά στο Κορωπί και να αξιολογηθούν από τον νέο τους προπονητή.

Παναθηναϊκός: Το πρώτο μήνυμα του Αλόνσο στους οπαδούς του Τριφυλλιού (vid)

Το πρώτο κύμα των παικτών φτάνει σήμερα στις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού, με την προετοιμασία να ξεκινά τη Δευτέρα (17/06) και τις προπονήσεις να αρχίζουν σε εντατικούς ρυθμούς.

Ο Αλεξίς Τρουιγιέ θα απ’ το μικροσκόπιο του Ντιέγκο Αλόνσο, με το πιο πιθανό σενάριο να είναι ότι θα βρει τη χρυσή τομή με την «πράσινη» ΠΑΕ για να αποχωρήσει από το κλαμπ, έναν χρόνο πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του, είτε φέρνοντας κάποια πρόταση από άλλη ομάδα είτε ως ελεύθερος.

Στο ίδιο επίπεδο και με τον Ένις Τσοκάι, αφού το Τριφύλλι είναι αυτές τις μέρες σε συζητήσεις για την πώλησή του κι είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει για λίγες μέρες στην ομάδα και μετά να φύγει οριστικά.

Όπως είναι λογικό, οι πρώτες μέρες θα αποτελέσουν ένα καλό… ξεκαθάρισμα για τους «Πράσινους» αφού ο Ουρουγουανός προπονητής θα έχει τη δυνατότητα να αξιολογήσει και να κρίνει το ρόστερ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr