Οι δύο... βαρβάτες μεταγραφές που θέλει ο Παναθηναϊκός!

Η νέα σεζόν ξεκινά για το Τριφύλλι, που αποχαιρέτησε αρκετούς ποδοσφαιριστές ενώ τις προσεχείς ημέρες θα ξεκινήσει την ενίσχυση στις θέσεις που «πονάει» στο πράσινο ρόστερ.

Οι δύο... βαρβάτες μεταγραφές που θέλει ο Παναθηναϊκός!

Με τους Μπερνάρ και Παλάσιος να αποχωρούν από τον Παναθηναϊκό, δημιουργήθηκε ένα τεράστιο κενό στη θέση των εξτρέμ, κάνοντας επιτακτική την ανάγκη για δύο «βαρβάτες» μεταγραφές.

Οι «Πράσινοι» στα άκρα έχουν τους Αιτόρ, Λημνιό, Μαντσίνι, Βέρμπιτς ενώ θεωρείται δεδομένη η απόκτηση ενός ακόμα, τουλάχιστον, ελίτ ποδοσφαιριστή για να ενισχυθεί η ομάδα.

Ο Σλοβένος δεν είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσει στο Τριφύλλι, αφού σε πρόσφατες δηλώσεις του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Κοπεγχάγη, όπου πέρασε όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο αναζητεί έναν εξτρέμ ο οποίος θα έχει το… κάθετο παιχνίδι που διδάσκει ο Ουρουγουανός, ενώ παράλληλα θα διαθέτει την κατάλληλη τεχνική κατάρτιση με την οποία θα συγκλίνει όποτε υπάρχει ανάγκη.

Οι μεταγραφικές εξελίξεις θα κορυφωθούν το επόμενο διάστημα, κάνοντας ξεκάθαρη τον αριθμό των παικτών που θα αποκτηθούν για τη θέση, με τους ιθύνοντες να σκοπεύουν να βάλουν το χέρι… βαθιά στην τσέπη για να καλύψουν το κενό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr