Παναθηναϊκός: Αυτή θα είναι η πρώτη μεταγραφή στην Αυστρία

Παναθηναϊκός: Οι Τούρκοι γράφουν για Αλόνσο και δεν... ξεχνούν Τερίμ

Τρέχουν οι εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό, με τον νέο προπονητή του Τριφυλλιού να σαρώνει, σε συνεργασία με το staff του, την αγορά για την εύρεση των κατάλληλων παικτών.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ξεκινά τη Δευτέρα (17/06), με τους ποδοσφαιριστές που έχουν επιστρέψει στο Κορωπί, να γνωρίζονται με τον Ντιέγκο Αλόνσο και τους συνεργάτες του.

Οι ιθύνοντες της «πράσινης» κινούνται σε ρυθμούς… μεταγραφών, κοιτώντας προσεκτικά την αγορά και προσπαθώντας να κλείσουν τα ανοιχτά «μέτωπα» του συλλόγου.

Πιο συγκεκριμένα, θέλουν τις επόμενες ημέρες να τελειώσουν με δύο υποθέσεις: Την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του Φώτη Ιωαννίδη και την οριστική κατάληξη των συζητήσεων για την παραμονή του Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι.

Τέλος, όπως αναφέρεται, η πρώτη επίσημη μεταγραφή του Τριφυλλιού θα πραγματοποιηθεί όταν η ομάδα θα βρίσκεται στην Αυστρία, με τον ποδοσφαιριστή που θα αποκτηθεί να είναι ο νέος βασικός αριστερός μπακ του κλαμπ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News