Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα προετοιμασίας

Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα προετοιμασίας

Οι διακοπές -για τους περισσότερους ποδοσφαιριστές- ολοκληρώθηκαν, οι μπαταρίες γέμισαν και τώρα ήρθε η ώρα για την έναρξη της θερινής προετοιμασίας του Παναθηναϊκού ενόψει της ιδιαίτερα απαιτητικής νέας σεζόν!

Τη Δευτέρα, 17 Ιουνίου, το πρωί οι Πράσινοι έχουν ραντεβού στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, στο «Γεώργιος Καλαφάτης», προκειμένου να ξεκινήσουν το «χτίσιμο» της νέας περιόδου. Εκεί θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον νέο προπονητή του Παναθηναϊκού, Ντιέγκο Αλόνσο, υπό τις οδηγίες του οποίου -και του τιμ του, ασφαλώς- θα διεξαχθεί η προετοιμασία. Το πρώτο διήμερο έχουν προγραμματιστεί οι καθιερωμένες αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις, ενώ η πρώτη προπόνηση της ομάδας έχει οριστεί για την Τετάρτη 19 Ιουνίου στις 7 μ.μ.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα παραμείνουν στην Αθήνα έως το Σάββατο, οπότε και θα αναχωρήσει η αποστολή με προορισμό την Αυστρία. Από την Κυριακή 23 Ιουνίου έως και το Σάββατο 6 Ιουλίου, η βάση του Τριφυλλιού θα βρίσκεται στο Σλάντμινγκ της Αυστρίας. Επί αυστριακού εδάφους θα πραγματοποιηθούν τρεις φιλικές αναμετρήσεις (λεπτομέρειες θα γνωστοποιηθούν προσεχώς).

Από το πρώτο προσκλητήριο της Δευτέρας θα απουσιάζουν με άδεια οι Έλληνες διεθνείς Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Κώτσιρας, Λημνιός και όσοι συμμετέχουν στο Euro 2024, δηλαδή οι Μαξίμοβιτς, Μλαντένοβιτς, Τσέριν, Σπόραρ, Βέρμπιτς, Κλεϊνχέισλερ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News