«Για 2+2 μεταγραφές ο Παναθηναϊκός και πιθανά απρόοπτα»

Τερίμ: «Δεν είναι εύκολο...» - Οι δηλώσεις μετά το σπουδαίο διπλό

Ο Παναθηναϊκός σχεδιάζει την επόμενη μέρα του και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το μεταγραφικό πλάνο έχει ήδη μπει σε φάση υλοποίησης.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η livesport:

”Είναι πολλοί που περιμένουν… «μπαμ» και «μπουμ» από την πλευρά του Παναθηναϊκού στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Ορμώμενοι ίσως από το τεράστιο ποσό που πρόσφερε ο Παναθηναϊκός στον Σάρι.

Ποσό το οποίο όντως ήταν τεράστιο για τα ελληνικά δεδομένα, καθώς ο Ιταλός κόουτς θα γινόταν ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου με 4,5 εκατ. ευρώ ετησίως.

Αυτά τα χρήματα, βέβαια, προορίζονταν ειδικά για τον Σάρι που ήταν… ειδική περίπτωση. Δεν ήταν αυτό το μπάτζετ του για προπονητή, ούτε παίρνει ο Αλόνσο αυτά τα χρήματα.

Ανεξάρτητα από το… βάρος των ονομάτων που Θα έρθουν, το μεταγραφικό πλάνο της ομάδας σε πρώτη φάση περιλαμβάνει «2+2» μεταγραφές.

Δύο σίγουρες και μάλιστα σε άμεσο χρονικό ορίζοντα και δύο… επόμενες, ανάλογα με την εικόνα που Θα διαμορφώσει ο Αλόνσο στις πρώτες εβδoμάδες της προετοιμασίας και στα φιλικά ματς.

Όχι μόνο ως προς την απόδοση κάποιων παικτών, αλλά και ως προς τη διάθεσή τους, το κέφι τους, τα κίνητρά τους για την προσεχή σεζόν του Παναθηναϊκού… Οι δυο σίγουρες και απαραίτητες μεταγραφές είναι του αριστερού μπακ και του εξτρέμ.

Στη μεταγραφική περίοδο, βέβαια, εκτός από ένα βασικό προκαθορισμένο πλάνο που αγγίζει τις μεγάλες ανάγκες κάθε ομάδας σε αρχικό στάδιο, προκύπτουν και… απρόοπτα.

«Απρόοπτο» θα είναι μια πρόταση από ομάδα της Premier League που ενδεχομένως θα δελεάσει σε βαθμό… φυγής τον Φώτη Ιωαννίδη.”

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News