Παναθηναϊκός μεταγραφές: Τα... σπρώχνει για αντι-Μπερναρ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ στιγμή με Μπερνάρ μετά το Παναθηναϊκός - Άρης!

Ο Ντιέγκο Αλόνσο με τους συνεργάτες του έχουν σαρώσει την αγορά για να βρουν τον αντικαταστάτη του Βραζιλιάνου, έχοντας συνάμα ένα ευκαταφρόνητο ποσό για τον «εκλεκτό» ποδοσφαιριστή.

Όπως αναφέρεται, ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να δώσει στον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Μπερνάρ, ένα συμβόλαιο άνω των 2 εκατομμυρίων ευρώ, ανεβάζοντας κατά πολύ τον πήχη στη θέση του εξτρέμ.

Οι ιθύνοντες της «πράσινης» ΠΑΕ έχουν ήδη εντοπίσει κάποιες ελίτ περιπτώσεις και έχουν ξεκινήσει τις διερευνητικές επαφές με τους εκπροσώπους τους.

Ένα από τα «βαρβάτα» ονόματα που γράφτηκαν ήταν αυτό του Αλέξις Σάντσες, παρόλα αυτά, δεν προκύπτει ενδιαφέρον από τους «Πράσινους» και καμία διάθεση για περαιτέρω ενασχόληση.

Τις προσεχείς ημέρες θα έχουμε εξελίξεις στην υπόθεση των εξτρέμ που πρόκειται να αποκτηθούν, με τους συνεργάτες με του Αλόνσο να δουλεύουν εντατικά πάνω στο θέμα των μεταγραφών.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News