Στο κάδρο η Σαουδική Αραβία για Παλάσιος

Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος έχει μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και πλέον αναζητάει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, όπου θα είναι λογικά και ο τελευταίος του.

Παναθηναϊκός: Δύσκολα θα πάρει το 1 εκατ. ο Παλάσιος

Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος δεν κατάφερε να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και την επόμενη αγωνστική σεζόν παρά την προσπάθεια που έγινε, προκειμένου οι δύο πλευρές να τα βρουν μεταξύ τους.

Αρχικά οι υψηλές απαιτήσεις που ζητούσε ο Αργεντινός εξτρέμ ήταν το πρώτο σημαντικό γεγονός που πάγωσαν την υπόθεση όσον αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του. Να θυμίσουμε ότι ο παίκτης ήθελε 1 εκατ ευρώ, τα οποία ο Παναθηναϊκός δεν ήταν διατεθειμένος να δώσει.

Τέλος, και η αναφορά του Ντιέγκο Αλόνσο για τον Παλάσιος δεν ήταν θετική, καθώς ο Ουρουγουανός τεχνικός ψάχνει κάτι καλύτερο στα εξτρέμ κι έτσι η απόφαση ελήφθη με τον Αργεντινό να μένει και τυπικά ελεύθερος.

Από εκεί και πέρα ο πρώην, πια, άσος του Τριφυλλιού έχει προταθεί μεταξύ άλλων σε ομάδες της Σαουδικής Αραβίας, όπου ασφαλώς ένα τέτοιο ποσό είναι εύκολο να καλυφθεί.

Η Αλ Καλίτζ είναι ένας από τους συλλόγους ομάδες που εξετάζουν την περίπτωση του δίχως μέχρι στιγμής να υπάρχει κάτι χειροπιαστό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr