«O Στρακόσια που θέλει η ΑΕΚ, περιμένει και Παναθηναϊκό - Το συμβόλαιο που ζητάει»

«O Στρακόσια που θέλει η ΑΕΚ, περιμένει και Παναθηναϊκό - Το συμβόλαιο που ζητάει»

Νέες αποκαλύψεις έρχονται από το… μεταγραφικό παρασκήνιο με τα δύο Αθηναϊκά κλαμπ να συνδέονται εκ νέου, αυτή τη φορά στην υπόθεση του Αλβανού πορτιέρο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα radar.gr, ο Θωμάς Στρακόσια που βρίσκεται σε επαφές με την ΑΕΚ, δεν είναι αρνητικός στην προοπτική του Παναθηναϊκού, σε περίπτωση που ενδιαφερθεί.

Ακολουθεί το δημοσίευμα της ιστοσελίδας radar.gr:

«Όντως η ΑΕΚ είναι σε επαφές με την πλευρά του διεθνή Αλβανού γκολκίπερ, που από τα 25.000.000 ευρώ χρηματιστηριακή αξία το 2019 έχει πλέον πέσει σήμερα στα 3.000.000!

Μετά από μια 2ετία στην Μπρέντφορντ, δεν θέλει να είναι ρεζέρβα αλλά να παίζει, για αυτό και συζητάει να επιστρέψει για μπάλα στην Ελλάδα (είχε ξεκινήσει από την Ακαδημία του Πανιωνίου πριν πάει το 2012 στην Κ19 της Λάτσιο).

Οι απαιτήσεις του όμως, ξεκινούν από το 1.500.000 ευρώ ετησίως, που θα μπορούσαν να πέσουν αν και εφόσον η αγγλική ομάδα που έχει συμβόλαιο μαζί του ως το 2026… πριμοδοτήσει με αποζημίωση την λύση της συνεργασίας τους.

Ο 29χρονος Στρακόσια , που μανατζερικά ανήκει στο Γραφείο του διάσημου Ιταλού ατζέντη Φεντερίκο Παστορέλο, μάθαμε πως εκτός από την ΑΕΚ είναι ανοικτός και στην προοπτική του Παναθηναϊκού!

Με τους πράσινους δεν έχει γίνει ακόμη κάτι αλλά τα … μηνύματα έχουν σταλθεί. Αν θα υπάρξει ανταπόκριση από τους Κυπελλούχους Ελλάδας θα εξαρτηθεί κι από το τι θα γίνει με τον Ντραγκόφσκι και την αγορά του ή όχι από την Σπέτσια…»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News