Παναθηναϊκός μεταγραφές: Αυτή είναι η αλήθεια για Αντούνα

«Έριξαν» το Instagram του Αντούνα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού! (pic)

Ο 26χρονος επανέρχεται στο προσκήνιο για το Τριφύλλι, αφού οι Μεξικανοί δημοσιογράφοι τον βάζουν και πάλι στο… κόλπο των μεταγραφών.

Η πραγματικότητα δεν είναι τόσο… ιδανική, μεταγραφικά, αφού ο Ουριέλ Αντούνα δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Κρουζ Αζούλ μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2025.

Αυτή η συνθήκη κάνει επιτακτική την αγορά του ποδοσφαιριστή, αλλά η Μεξικάνικη ομάδα αξιώνει γύρω στα 8 εκατομμύρια ευρώ για τον διεθνή εξτρέμ.

Ένα ποσό το οποίο κρίνεται απαγορευτικό για τα δεδομένα του Παναθηναϊκού και κάνει την υπόθεση πιο δύσκολη από ποτέ, ένα φλερτ χρόνων που δεν μοιάζει πιθανό να πραγματοποιηθεί.

Σε κάθε περίπτωση, ο Μεξικανός αποτελεί μια ελίτ περίπτωση για τα άκρα κάθε ομάδας, έχει πολλές συμμετοχές σε συλλογικό επίπεδο ενώ είναι βασικός και στην Εθνική ομάδα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News