Παναθηναϊκός μεταγραφές: Το προφίλ των παικτών που θέλει ο Αλόνσο

Παναθηναϊκός: Οι Τούρκοι γράφουν για Αλόνσο και δεν... ξεχνούν Τερίμ

Ο Ουρουγουανός αποτελεί εδώ και λίγες μέρες τον νέο προπονητή του Τριφυλλιού και επιθυμεί με το… καλημέρα να δώσει το στίγμα του στο «πράσινο» ρόστερ.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο θέλει ποδοσφαιριστές που θα πιέζουν ψηλά και όσο γίνεται σε κάθε σημείο του γηπέδου, θα έχουν ένταση στο παιχνίδι τους και θα παίζουν κάθετα.

Ο μεταγραφικός… σχεδιασμός, λοιπόν, κινείται σε αυτό το μοτίβο με τους συνεργάτες του να σαρώνουν την πιάτσα για να βρουν παίκτες με τα στοιχεία αυτά.

Τέτοιοι παίκτες, παρόλα αυτά, υπάρχουν αρκετοί στην ομάδα, ένα ακόμη γεγονός που έκανε τον 49χρονο τεχνικό να πει το «ναι» στον Παναθηναϊκό.

Ο Τσέριν μαζί με τον Κώτσιρα «κουμπώνουν» γάντι στην ποδοσφαιρική ταυτότητα του νέου coach των «Πρασίνων», ενώ και ο Φώτης Ιωαννίδης ανήκει σε αυτήν την κατηγορία.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News