Παναθηναϊκός μεταγραφές: Αλλάζει όλη η αριστερή πλευρά

Παπαδημητρίου το απόλυτο αφεντικό: Το παρασκήνιο με Παλασίος, μεταγραφές και ανανεώσεις

Συνεχίζει σε… ρυθμούς ανοικοδόμησης το Τριφύλλι, με τον νέο προπονητή και τους συνεργάτες του να προχωρούν σε ολικές αλλαγές στην ενδεκάδα της νέας σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ντιέγκο Αλόνσο σε συνεννόηση με τον Γιάννη Παπαδημητρίου και τους συνεργάτες του κοιτούν να κλείσουν τα ανοικτά «μέτωπα» στην αριστερή πλευρά του Παναθηναϊκού.

Προτεραιότητα για τους «Πράσινους» είναι η απόκτηση του αριστερού μπακ, ενώ ταυτόχρονα κινείται για την προσθήκη ενός αριστερού εξτρέμ.

Οι παίκτες που κοιτά για «αριστερά» είναι… βαρβάτοι και θα έρθουν ως βασικοί και αναντικατάστατοι. Ειδικά για τον αριστερό μπακ, δεν είναι κρυφό ότι έχει κατατεθεί πρόταση στον Δημήτρη Γιαννούλη, με την ομάδα να περιμένει την απάντησή του.

Ο Έλληνας διεθνής δεν έχει ανταποκριθεί ακόμα, καθώς εξετάζει όλες τις διαθέσιμες επιλογές για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Τη δεδομένη στιγμή υπάρχει ένα μεγάλο κενό στο αριστερό άκρο του «πράσινου» ρόστερ, αλλά μέχρι την προετοιμασία θα έχουν δρομολογηθεί οι εξελίξεις στα μεταγραφικά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News