Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο Μπρέκαλο - Ποιος ο «μνηστήρας»! (vids)

Δεν σταματούν να χτυπούν την πόρτα του Παναθηναϊκού οι ατζέντηδες για να προωθήσουν τους πελάτες τους στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο Μπρέκαλο - Ποιος ο «μνηστήρας»! (vids)

Άπαντες έχουν αντιληφθεί πως οι Κυπελλούχοι Ελλάδος έχουν βγει στην αγορά για την εύρεση δύο ακραίων επιθετικών.

Μετά την αποχώρηση των Μπερνάρ και Παλάσιος ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλη ανάγκη για να ενισχύσει τα «φτερά» της επίθεσής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr στα χέρια του Παναθηναϊκού βρίσκεται το όνομα του Γιόσιπ Μπρέκαλο της Φιορεντίνα.

Ο 25χρονος αριστερός εξτρέμ αγωνίστηκε την περασμένη αγωνιστική περίοδο στη Χάιντουκ Σπλιτ του Ζβόνιμιρ Σάρλια (αγωνίστηκε και ο Λάσλο Κλεϊνχέισλερ ως δανεικός για έξι μήνες) και σημείωσε στο πρωτάθλημα της Κροατίας 2 γκολ και 8 ασίστ σε 14 συμμετοχές.

Σε ηλικία 20 ετών στη Βόλφσμπουργκ κοστολογήθηκε από το Transfermarkt στα 15 εκατ. ευρώ, πλέον, αν και νεαρός, η αξία του «έπεσε» αισθητά στα 3,5 εκατ. ευρώ. Από το 2018 έχει παίξει για την Εθνικής Κροατίας 35 φορές έχοντας πετύχει 4 γκολ.

Οι «πράσινοι» δεδομένα θα ψάξουν δύο «υπερβάσεις» στις συγκεκριμένες θέσεις με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τις τελευταίες μέρες το Τριφύλλι συνδέθηκε με την περίπτωση του Αλέξις Σάντσες της Ίντερ, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει στο Μιλάνο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr