Παναθηναϊκός μεταγραφές: «Ξαφνική εμπλοκή για Ντραγκόφσκι»

Ο Μπαρλομιέι Ντραγκόφσκι μπορεί να θεωρούταν κλεισμένη συμφωνία για τη νέα σεζόν, ωστόσο οι πληροφορίες δείχνουν πως υπάρχει ανατροπή σκηνικού στην υπόθεση.

Παναθηναϊκός: Δικαίωση για Ντραγκόφσκι ελέω... EURO!

Ο Παναθηναϊκός τον περασμένο Ιανουάριο απέκτησε τον Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι, ο οποίος ήρθε από τη Σπέτσια με τη μορφή δανεισμού και με οψιόν αγοράς που έφτανε τα 3,5 εκατ ευρώ.

Οι δύο ομάδες μάλιστα είχαν μπει σ’ ένα κύκλο συζητήσεων προκειμένου να καταλήξουν σε συμφωνία με την όλη υπόθεση να πήγαινε εξαιρετικά καλά για τους πράσινους, οι οποίοι έδιναν 2,2 εκατ ευρώ στην ιταλική ομάδα αλλά κι ένα ποσοστό μεταπώλησης 15% προκειμένου να κλείσει το θέμα και ο Πολωνός να ντυθεί οριστικά στα πράσινα.

Μάλιστα να σημειώσουμε ότι οι πράσινοι τα έχουν βρει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο Τριφύλλι.

Παρ’ όλα αυτά νέες πληροφορίες και σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportday» κάνουν λόγο για ανατροπή σκηνικού στην όλη υπόθεση, καθώς τα δύο κλαμπ δεν τα έχουν βρει σε κάποιους επιμέρους όρους με τη μεταγραφή, προς το παρόν, να έχει εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν.

Μάλιστα οι πράσινοι επιδιώκουν όλο αυτό να γίνει άμεσα διότι στις 15 Ιουνίου τελειώνει η προθεσμία της ρήτρας που έχει υπογραφεί στο συμβόλαιο του παίκτη κι αυτό σημαίνει πως η Σπέτσια από τότε και μετά θα μπορεί να συζητήσει με όποια ομάδα θέλει την απόκτηση του Ντραγκόφσκι.

Τέλος, αυτό που προκύπτει από την πράσινη πλευρά είναι ότι εντός του επόμενου 48ωρου η υπόθεση θέλουν άπαντες να έχει τελειώσει.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr