Παναθηναϊκός: Γι' αυτό έφυγε ο Παλάσιος

Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, καθώς δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιό του με την ομάδα.

Παναθηναϊκός: Δύσκολα θα πάρει το 1 εκατ. ο Παλάσιος

Έπειτα από τρία χρόνια στην Αθήνα, ο Σεμπαστιάν Παλάσιος καλείται ν’ αναζητήσει το νέο σταθμό της καριέρας του, καθώς δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό.

Ο Αργεντινός εξτρέμ αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και με τους πράσινους κέρδισε δύο Κύπελλα Ελλάδος, ενώ θα μπορούσε να είχε κι ένα πρωτάθλημα, ωστόσο δεν κατάφερε να φτάσει στην πηγή και να πιεί νερό.

Από εκεί και πέρα ο λόγος που αποχωρεί από το Τριφύλλι ο Παλάσιος είναι γιατί η ίδια η ομάδα δεν ήθελε να καλύψει τις απαιτήσεις του, οι οποίες θεωρήθηκαν ιδιαίτερα υψηλές και δεύτερον δεν ταιριάζει στο στυλ του Ντιέγκο Αλόνσο.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός θέλει έναν διαφορετικό σε χαρακτηριστικά ποδοσφαιριστή που να παίζει ως εξτρέμ κι όχι κάτι σαν τον Αργεντινό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr