Παναθηναϊκός: Γι' αυτό έφυγε ο Παλάσιος
Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, καθώς δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιό του με την ομάδα.
Έπειτα από τρία χρόνια στην Αθήνα, ο Σεμπαστιάν Παλάσιος καλείται ν’ αναζητήσει το νέο σταθμό της καριέρας του, καθώς δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό.
Ο Αργεντινός εξτρέμ αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και με τους πράσινους κέρδισε δύο Κύπελλα Ελλάδος, ενώ θα μπορούσε να είχε κι ένα πρωτάθλημα, ωστόσο δεν κατάφερε να φτάσει στην πηγή και να πιεί νερό.
Από εκεί και πέρα ο λόγος που αποχωρεί από το Τριφύλλι ο Παλάσιος είναι γιατί η ίδια η ομάδα δεν ήθελε να καλύψει τις απαιτήσεις του, οι οποίες θεωρήθηκαν ιδιαίτερα υψηλές και δεύτερον δεν ταιριάζει στο στυλ του Ντιέγκο Αλόνσο.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΟ Ουρουγουανός τεχνικός θέλει έναν διαφορετικό σε χαρακτηριστικά ποδοσφαιριστή που να παίζει ως εξτρέμ κι όχι κάτι σαν τον Αργεντινό.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ