Παναθηναϊκός: Ο Μεντιλίμπαρ... υπερασπίστηκε τον Αλόνσο!

Παναθηναϊκός: Ο Μεντιλίμπαρ... υπερασπίστηκε τον Αλόνσο!

Τους ενώνει η χώρα, η δουλειά και η Σεβίλλη. Τους χωρίζει ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός, καθώς πλέον είναι αντίπαλοι, όμως ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ υπερπασπίστηκε τον Ντιέγκο Αλόνσο.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο ανέλαβε τις τύχες του Παναθηναϊκού πριν από λίγες μέρες και οι συζητήσεις για την καταλληλλότητα ή μη του είναι πολλές, καθώς κι ο κόσμος του συλλόγου προσδοκούσε να έρθει ένας προπονητής επιπέδου Μαουρίτσιο Σάρι ή ο ίδιος ο Ιταλός.

Μάλιστα ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ σε δηλώσεις που έκανε τάχθηκε υπέρ του προπονητή του Τριφυλλιού με αφορμή όσα πέρασε στη Σεβίλλη.

Ουσιαστικά ο προπονητής του Ολυμπιακού, δικαιολόγησε τον συνάδελφό του για την αποτυχημένη παρουσία του στο σύλλογο της Ανδαλουσίας.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε πως κανένας προπονητής δεν έκανε στη Σεβίλλη, αλλά μονάχα ο Όρτα, ο οποίος έμενε… ανέγγιχτος στο πόστο του, παρά την παταγώδη αποτυχία των Σεβιγιάνων.

Δείτε το απόσπασμα:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News