Το επικό σχόλιο του Ντε Χέα στον Χουάνκαρ (pic)

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Χουάνκαρ ανέβασε μια φωτογραφία από τις καλοκαιρινές του διακοπές και ο Νταβίντ Ντε Χέα δεν παρέλειψε να του σχολιάσει.

Το επικό σχόλιο του Ντε Χέα στον Χουάνκαρ (pic)

Ο Χουάνκαρ από την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν δε θα αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό, καθώς το συμβόλαιό του τελείωσε και δεν ανανεώθηκε με τις δύο πλευρές να τραβούν χωριστές διαδρομές.

Ο Ισπανός αριστερός μπακ δεν έχει βρει κάποια ομάδα ακόμα, ωστόσο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές μετά την επιτυχία που είχε με τους πράσινους με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Μάλιστα ο Χουάνκαρ ανέβασε μια φωτογραφία στο instagram από τις διακοπές που κάνει και ο Νταβίντ Ντε Χέα, του σχολίασε με επικό τρόπο.

Να θυμίσουμε πως οι δύο παίκτες γνωρίζονται προσωπικά από τη συνύπαρξή τους στις μικρότερες εθνικές ομάδες της Ισπανίας και διατηρούν ακόμα και σήμερα εξαιρετικές σχέσεις.

Πιο συγκεκριμένα ο πρώην τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σχολίασε στον Χουάνκαρ το εξής: «Καλό μοντέλο». 

Δείτε την ανάρτηση και το σχόλιο:

Το επικό σχόλιο του Ντε Χέα στον Χουάνκαρ (pic)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr