Η «πόρτα» για Τσέριν και τα τριπλάσια χρήματα που θέλει ο Παναθηναϊκός

Η «πόρτα» για Τσέριν και τα τριπλάσια χρήματα που θέλει ο Παναθηναϊκός

Το Τριφύλλι απέρριψε την Τρίτη (11/06) επίσημη πρόταση από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ ύψους δύο εκατομμυρίων ευρώ, έχοντας πιο υψηλά στάνταρ για τον Σλοβένο ποδοσφαιριστή.

Με την πρόταση δεν ασχολήθηκαν πόλυ ώρα οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού, αφού αποσκοπούσε περισσότερο στο να προκαλέσει αντιδράσεις παρά να… αποκτήσει τον Άνταμ Τσέριν.

Ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή πιέζει εδώ και καιρό για νέο συμβόλαιο τους ιθύνοντες της «πράσινης» ΠΑΕ, χωρίς απάντηση αφού όλοι περιμένουν το EURO 2024 και την παρουσία του με την Εθνική ομάδα της Σλοβενίας.

Το Τρφύλλι θα πουλούσε τον Τσέριν πριν από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, σε μια τριπλάσια τιμή γύρω στα 5-6 εκατομμύρια ευρώ.

Πλέον αυτό που κοιτάει είναι να ολοκληρώσει ο ποδοσφαιριστής τις υποχρεώσεις του με την χώρα του και να συζητήσει εκ νέου για μια επέκταση συμβολαίου με υψηλότερες αποδοχές.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News