Παναθηναϊκός: Νέο δημοσίευμα για Σάντσες
Ένα νέο και μάλιστα πολύ μεγάλο όνομα ήρθε στο φως της δημοσιότητας για τον Παναθηναϊκό από την Ισπανία. Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα οι «πράσινοι» εξετάζουν τον Αλέξις Σάντσες!
Μετά το Revelo, κι άλλος ένας Ιταλός δημοσιογράφος, ο Νικολό Σκίρα, αναφέρει ότι οι πράσινοι είναι στις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Χιλιανού φορ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ίντερ.
Στο κόλπο για τον 35χρονο φορ βρίσκονται ακόμα η Τράμπζονσπορ, ομάδες από τη Σαουδική Αραβία και το MLS, σύμφωνα πάντα με τον Σχίρα.
Τη φετινή σεζόν ο Χιλιανός είχε 33 συμμετοχές με τη φανέλα της Ίντερ σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό τέσσερα γκολ και πέντε ασίστ.
Στα πρώτα του βήματα στη Λατινική Αμερική ο Σάντσες αγωνίστηκε σε δύο εκ των πιο ιστορικών ομάδων της ηπείρου (όπως η χιλιανή Κόλο – Κόλο και η Ρίβερ Πλέιτ). Στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού αγωνίστηκε κατά σειρά σε Ουντινέζε, Μπαρτσελόνα, Άρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ ανάμεσα από τις δύο θητείες του στην Ίντερ, φόρεσε και τη φανέλα της Μαρσέιγ.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Από τα καλλιστεία, στο γήπεδο του Παναθηναϊκού: Αλβανίδα καλλονή στο T-Center Athens (pics)
- Παναθηναϊκός - Βαλένθια: Στο T-Center η... αγαπημένη ρεπόρτερ του Πέσιτς (pic)
- Γάτας: «Ραντεβού Μπαλντίνι-Φύσσα στο Λονδίνο - Αίσθηση πως ο Παναθηναϊκός έχει βρει προπονητή»
- Νέα «πόρτα» Τζέιμς σε Ολυμπιακό: «Δεν ζήτησα ποτέ κάτι τέτοιο» (pic)
- Μπόγρης: «Η νίκη είναι τριπλή για τον Παναθηναϊκό» (vid)