Όταν οι οπαδοί της Μαρσέιγ «έκραξαν» τη διοίκηση για Σάντσες πριν τα ματς με τον Παναθηναϊκό (vid)

Όταν οι οπαδοί της Μαρσέιγ «έκραξαν» τη διοίκηση για Σάντσες πριν τα ματς με τον Παναθηναϊκό (vid)

Ο Αλέξις Σάντσες παραμένει… αξία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και σίγουρα θα αποτελούσε μια εξαιρετική επιλογή για τον Παναθηναϊκό, αν θα μπορούσε να του αποσπάσει το «ναι» μέσω και του Ντιέγκο Αλόνσο.

Το tweet-βόμβα από το εξωτερικό για Σάντσες ήρθε να ξεσηκώσει τους φίλους του Παναθηναϊκού και απόλυτα δίκαια.

Ο 35χρονος Χιλιανός ποδοσφαιριστής δεν δείχνει σε καμία περίπτωση πρόθυμος να κρεμάσει τα παπούτσια, αφού παραμένει ενεργός σε τοπ επίπεδο (2 γκολ, 5 ασίστ σε 23 συμμετοχές στη Serie A τη σεζόν 2023-2024).

Έναν χρόνο πίσω, ο Αλέξις Σάντσες αποτελούσε έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της Μαρσέιγ, ωστόσο, η διοίκηση δεν τον κράτησε στο ρόστερ πριν και από τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό για τα προκριματικά του Champions League.

Το Τριφύλλι απέκλεισε στη συνέχεια τους Μασσαλούς και τα πράγματα έγιναν χειρότερα μέχρι και την πρόσληψη του Γκατούζο. Τελικά η γαλλική ομάδα κάπως απάλυνε τον πόνο των φίλων της με την πορεία ως τους «4» του Europa League.

Όσον αφορά τον Σάντσες, εκείνος είχε κάνει «όργια» με τη φανέλα της Μαρσέιγ με 18 γκολ και 4 ασίστ σε 44 αγώνες (και συμμετοχή στο Champions League).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News