Παναθηναϊκός: Οι πρώτες μεταγραφικές σκέψεις του Αλόνσο

Παναθηναϊκός: Το πρώτο μήνυμα του Αλόνσο στους οπαδούς του Τριφυλλιού (vid)

Ο Ουρουγουανός παρουσιάστηκε από την «πράσινη» ΠΑΕ και πιάνει… δουλειά στα μεταγραφικά του συλλόγου αφού ο χρόνος είναι… εναντίον του, με την προετοιμασία της ομάδας να κοντοζυγώνει.

Αρχικά, θα πρέπει να αποφασιστεί τι θα γίνει με τον Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι, αφού πρέπει να το δώσει το «πράσινο» φως για την οριστική του απόκτηση από την Σπέτσια, με το deal να έχει ήδη συμφωνηθεί μεταξύ των δύο πλευρών.

Στη συνέχεια καλείται να επιλυθεί το ζήτημα με τον Άνταμ Τσέριν, ο εκπρόσωπος του οποίου συνεχίζει να βάζει… «φιτιλιές» στον Παναθηναϊκό, δηλώνοντας ότι ο Σλοβένος έχει συμφωνήσει με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και πως όλα πλέον εξαρτώνται από τις δύο ομάδες.

Στα μεταγραφικά, ο Ντιέγκο Αλόνσο στοχεύει στην προσθήκη δύο ακραίων μεσοεπιθετικών, μιας και μετά τον Μπερνάρ αναμένεται να αποχωρήσει και ο Παλάσιος, ενός στόπερ και ενός αριστερού μπακ.

Το όνομα του Δημήτρη Γιαννούλη ήρθε και πάλι στην επιφάνεια για τους Πράσινους, σίγουρα είναι μια περίπτωση που μπορεί να απασχολήσει, πλην όμως ο ίδιος θα ψάξει πρώτα τις επιλογές του για παραμονή στο εξωτερικό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News