Παναθηναϊκός μεταγραφές: Μονόδρομος η ενίσχυση στην άμυνα!

Παναθηναϊκός: «Καταστροφή» χωρίς το δίδυμο Αράο-Γεντβάι

Η ενίσχυση στην άμυνα το φετινό καλοκαίρι παραμένει μονόδρομος για τον Παναθηναϊκό το φετινό καλοκαίρι.

Λογικά αποχωρεί ο Πάλμερ Μπράουν, δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα παρουσιαστεί ο Μάγκνουσον, χαιρέτησαν ήδη Ούγκο και Ακαϊντίν, ενώ δεν ξέρουμε τι θα γίνει με την υπόθεση Ντραγκόφσκι που επί Τερίμ ήταν βασικός.

Η ιστορία πάντως των θερινών προκριματικών δείχνει το εξής: Ο Παναθηναϊκός πρέπει να φτιάξει και να μοντάρει νωρίς την οπισθοφυλακή του.

Πέρσι η ομάδα δέχτηκε στα προκριματικά ένα σωρό γκολ σε όλα τα ματς που έδωσε (εκτός από εκείνο με την Μαρσέιγ στη Λεωφόρο) και δεν είναι ότι η Ντνίπρο και η Μπράγκα ήταν τίποτα μεγαθήρια.

Το καλοκαίρι είναι σχεδόν αδύνατο την διαφορά να την κάνουν οι επιθέσεις: οι ομάδες δεν έχουν την πρέπουσα ενέργεια, η περίφημη δύναμη της έδρας είναι πλέον παραμύθι, οι προετοιμασίες είναι λειψές, οι κυνηγοί ψάχνουν γκολ από ατομικές προσπάθειες – δίνει προκρίσεις μόνο η αμυντική σταθερότητα εκτός από παίκτες και μαχητικότητα και την επίγνωση ότι έχεις μπροστά σου δυσκολίες άρα πρέπει να είσαι ακόμα πιο προσεκτικός.

Απαιτεί αυτοκριτική και σοβαρότητα το τελευταίο. Βλέπετε για τις ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη είναι αδύνατον να διακριθούν ποντάροντας στο όσα βάλουμε κι όσα φάμε…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News