Ντιέγκο Αλόνσο: Όταν ξόδευε 25 εκατ. ευρώ για παίκτη της ΑΕΚ

Σπουδαία... επανένωση στο ελληνικό πρωτάθλημα για τον Ουρουγουανό προπονητή του Τριφυλλιού με έναν... πολυσυζητημένο ποδοσφαιριστή της Ένωσης!

Ντιέγκο Αλόνσο: Όταν ξόδευε 25 εκατ. ευρώ για παίκτη της ΑΕΚ

Ο λόγος για τον Ροδόλφο Πισάρο, ο οποίος έχει βρεθεί υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Αλόνσο σε τρεις διαφορετικές περιόδους της καριέρας του.

Πιο συγκεκριμένα, έχουν συνυπάρξει στην Πατσούκα, όταν και κατέκτησαν το πρωτάθλημα στο Μεξικό το 2016, στη Μοντερέι ενώ τον απέκτησε και στην Ίντερ Μαϊάμι.

Τα ποσά για να τον αποκτήσει ξανά και ξανά; Αστρονομικά θα τα έλεγε κανείς: 14.5 εκατομμύρια ευρώ στην Τσίβας έδωσε η Μοντερέι, ενώ 10.91 εκατομμύρια ευρώ έδωσε η Ίντερ Μαϊάμι στην τελευταία για να τον κάνει δικό της στις αρχές του 2020.

Ένα ποδοσφαιρικό ταξίδι – λατρείας ανάμεσα στον νέο προπονητή του Παναθηναϊκού και τον αμφιλεγόμενο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ που ξεπέρασε τα 25 εκατομμύρια ευρώ σε κόστη αγοράς από τις ομάδες.

«Ο Πισάρο ήταν αναμφίβολα ο καλύτερος

Μεξικανός παίκτης στο πρωτάθλημα της χώρας του.

Η αφοσίωσή του με έκανε να τον αγαπήσω»

Μια ακόμα, αποθεωτική δήλωση, του 49χρονου τεχνικού για τον Μεξικανό παίκτη, με τον οποίο έχουν συνεργαστεί σε 140 παιχνίδια στην καριέρα του, στα οποία έχει μετρήσει 20 γκολ και 18 ασίστ.

Exit mobile version