Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα και 5 μεταγραφές - Ποιες οι «σίγουρες»

Νέα εποχή στο Τριφύλλι με τον Ουρουγουανό τεχνικό να ανακοινώνεται με κάθε επισημότητα από την «πράσινη» ΠΑΕ και να πιάνει δουλειά από τη Δευτέρα (10/06) για να προλάβει τις… εξελίξεις!

giannis-papadimitriou-diego-alonso-panathinaikos-fc

Πέντε κινήσεις ετοιμάζει ο Ντιέγκο Αλόνσο και οι συνεργάτες του ενόψει της μεταγραφικής ενίσχυσης του Παναθηναϊκού στο παζάρι που κοντοζυγώνει να… ανοίξει για τα καλά.

Δεδομένη θεωρείται η ανανέωση του συμβολαίου του Γιάννη Κώτσιρα, με τον Έλληνα διεθνή να υπογράφει μία διετή επέκταση με αυξημένες απολαβές εξαργυρώνοντας την σπουδαία του χρονιά στα «πράσινα».

Η υπόθεση του Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι φαίνεται ότι θα έχει «αίσιο τέλος», με τις συζητήσεις με την Σπέτσια να έχουν κορυφωθεί και να απομένουν λεπτομέρειες για την απόκτηση του Πολωνού πορτιέρο από το Τριφύλλι.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα θα κινηθεί άμεσα για βασικό αριστερό μπακ και «βαρβάτο» εξτρέμ, ενώ στη λίστα του Γιάννη Παπαδημητρίου υπάρχουν ακόμα ένας εξτρέμ, ένας στόπερ και ίσως η προσθήκη ενός ακόμα χαφ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr