Ατζέντης Τσέριν: «Να τα βρει ο Παναθηναϊκός με τη Ντιναμό - Ρεαλιστική η μεταγραφή!»

Τσέριν: «Χαρούμενος που επέστρεψα στην προπόνηση του Παναθηναϊκού»

Νέα επικοινωνιακά τρικ έκανε ο ατζέντης του Άνταμ Γκνέζντα Τσέριν που προσπαθεί να «σπρώξει» τον πελάτη του προς τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ!

Ο Αμίρ Ρούζνιτς δήλωσε:

«Έχω μιλήσει με τους εκπροσώπους της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, με τον πρόεδρο Βέλιμιρ Ζάετς και τον αθλητικό διευθυντή, Μάρκο Μάριτς, σε γενικές γραμμές έχουμε συμφωνήσει στους όρους της συνεργασίας μας και εναπόκειται στις ομάδες να καταλήξουν σε συμφωνία.

Επειδή ο Άνταμ Τσέριν έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό για άλλο δύο χρόνια. Ξέρω ότι έχουν επαφές οι δύο ομάδες και ελπίζω να βρουν τη χρυσή τομή. Έχουμε και άλλες προτάσεις, αλλά θα δούμε πως θα εξελιχτεί η κατάσταση».

-Είναι αλήθεια πως ο Παναθηναϊκός ζήτησε πέντε εκατομμύρια ευρώ για την πώληση του Τσέριν στη Ντιναμό;

«Ειλικρινά, δεν ξέρω. Έχω διαβάσει το ποσό, αλλά πραγματικά δεν ξέρω αν ισχύει. Στο μεταξύ, πραγματικά με εκπλήσσει που ένας μεγάλος σύλλογος όπως ο Παναθηναϊκός, δεν έχει σκεφτεί σοβαρά να αναπροσαρμόσει το συμβόλαιο του Τσέριν.

Εάν οι Έλληνες θα το ήθελαν, θα τα είχαν διευθετήσει όλα πριν από πολύ καιρό. Τώρα θα νιώσω έκπληξη αν ο Παναθηναϊκός φέρει μία νέα προσφορά στο τραπέζι.

Γιατί από την πλευρά του, δεν έχει δείξει κάποια ένδειξη ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο. Ούτε από τον αθλητικό διευθυντή, ούτε από κάποιος από τη διοίκηση της αθηναϊκής ομάδας έχει μιλήσει μαζί μου».

-Είπες ότι εκτός από τη Ντιναμό, έχεις και άλλες προτάσεις για τον Τσέριν. Η Ντιναμό είναι η πρώτη επιλογή σας;

«Για την ώρα, σίγουρα η Ντιναμό είναι η πρώτη επιλογή μας, διότι έχει εγγυημένη συμμετοχή στους ομίλους του Europa League. Η συμμετοχή σε ευρωπαϊκή διοργάνωση είναι πολύ σημαντική για εμάς. Η μεταγραφή του Άνταμ είναι ρεαλιστική, εφόσον οι δύο ομάδες συμφωνήσουν στο αντίτιμο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News