Παναθηναϊκός: Την Τρίτη (11/6) η παρουσίαση του Ντιέγκο Αλόνσο
Αύριο (11/6) το μεσημέρι θα λάβει χώρα η παρουσίαση του Ντιέγκο Αλόνσο από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Ο Παναθηναϊκός κατέληξε οριστικά στον νέο του προπονητή, με τον Ντιέγκο Αλόνσο να ανακοινώνεται κι επίσημα από την «πράσινη» ΠΑΕ για τα επόμενα δύο χρόνια και να είναι έτοιμος να πιάσει δουλειά.
Φυσικά ο Ουρουγουανός προπονητής έχει ήδη διαμορφώσει πλήρη άποψη για το ρόστερ της ομάδας και έχει κάνει τις εισηγήσεις του, ενώ αύριο θα γίνει και η επίσημη παρουσίασή του.
Όπως ενημέρωσε το «Τριφύλλι», αυτή θα λάβει χώρα στις 14:00, στο Νομισματικό Μουσείο, με τον άλλοτε τεχνικό της Σεβίλλης αλλά και της Εθνικής Ουρουγουάης να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις και να απαντάει στις ερωτήσεις που θα του τεθούν.
Οι «πράσινοι» λοιπόν μπαίνουν κι επίσημα σε νέα εποχή, με τον Λατινοαμερικάνο να έχει μπροστά του πολύ δύσκολο έργο, μιας και η χρονιά ξεκινάει νωρίς για τον Παναθηναϊκό, μέσα από τα ευρωπαϊκά προκριματικά.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τι ισχύει με Φαν Ντρόγκελεν και ευρωπαϊκή λίστα
- Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το ποσό αγοράς του Φαν Ντρόγκελεν
- Το διπλό ΣΟΚ στον Παναθηναϊκό, άμεσα μεταγραφή - Τι γίνεται με γκαρντ
- Γάτας: «Γκαντεμιά και ατυχία στον Παναθηναϊκό - Τόσους στόπερ θα πάρει»
- Παναθηναϊκός: «Στο πλάνο 3+1 μεταγραφές μετά τον Φαν Ντρόγκελεν»