Παναθηναϊκός: Την Τρίτη (11/6) η παρουσίαση του Ντιέγκο Αλόνσο

Παναθηναϊκός: Την Τρίτη (11/6) η παρουσίαση του Ντιέγκο Αλόνσο

Αύριο (11/6) το μεσημέρι θα λάβει χώρα η παρουσίαση του Ντιέγκο Αλόνσο από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός κατέληξε οριστικά στον νέο του προπονητή, με τον Ντιέγκο Αλόνσο να ανακοινώνεται κι επίσημα από την «πράσινη» ΠΑΕ για τα επόμενα δύο χρόνια και να είναι έτοιμος να πιάσει δουλειά.

Φυσικά ο Ουρουγουανός προπονητής έχει ήδη διαμορφώσει πλήρη άποψη για το ρόστερ της ομάδας και έχει κάνει τις εισηγήσεις του, ενώ αύριο θα γίνει και η επίσημη παρουσίασή του.

Όπως ενημέρωσε το «Τριφύλλι», αυτή θα λάβει χώρα στις 14:00, στο Νομισματικό Μουσείο, με τον άλλοτε τεχνικό της Σεβίλλης αλλά και της Εθνικής Ουρουγουάης να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις και να απαντάει στις ερωτήσεις που θα του τεθούν.

Οι «πράσινοι» λοιπόν μπαίνουν κι επίσημα σε νέα εποχή, με τον Λατινοαμερικάνο να έχει μπροστά του πολύ δύσκολο έργο, μιας και η χρονιά ξεκινάει νωρίς για τον Παναθηναϊκό, μέσα από τα ευρωπαϊκά προκριματικά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News