«Έλληνας η πρώτη μεταγραφή του Αλόνσο στον Παναθηναϊκό»

Παναθηναϊκός: Το προφίλ του Αλόνσο - Η επιλογή - ρίσκο και το στυλ του Ουρουγουανού

Ο Ουρουγουανός από την πρώτη στιγμή έχει επισημάνει στους ιθύνοντες του συλλόγου την άμεση ανάγκη για την απόκτηση ενός βασικού αριστερού μπακ.

Για το αριστερό άκρο της άμυνας, λοιπόν, του προτάθηκε το όνομα του Δημήτρη Γιαννούλη, με τον οποίο υπάρχουν επαφές εδώ και μήνες. Ο 49χρονος τεχνικός έδωσε το «πράσινο» φως για την απόκτησή του, ξεκαθαρίζοντας ότι αποτελεί μια ιδανική λύση για αυτό που ψάχνει η ομάδα.

Για τον Έλληνα διεθνή, που έμεινε ελεύθερος από τη Νόριτς μετά από 3.5 χρόνια στο «Νησί», προτεραιότητα αποτελεί η μεταγραφή του σε ευρωπαϊκό κλαμπ του εξωτερικού.

Παρόλα αυτά, οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού σκοπεύουν να του καταθέσουν μία δελεαστική πρόταση, η οποία θα περιλαμβάνει τριετές διάρκεια και απολαβές οι οποίες θα είναι από… άλλη εποχή για τη συγκεκριμένη θέση.

Περισσότερες εξελίξεις στην υπόθεση του 28χρονου αριστερού μπακ θα έχουμε τις προσεχείς ημέρες, όταν και θα κορυφωθούν οι διαδικασίες που τρέχουν στο «πράσινο» στρατόπεδο με μπροστάρη τον Ντιέγκο Αλόνσο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News