Παναθηναϊκός: Και τώρα μεταγραφές - Οι εισηγήσεις του Αλόνσο και οι θέσεις

Παναθηναϊκός: Και τώρα μεταγραφές - Οι εισηγήσεις του Αλόνσο και οι θέσεις

Ο 49χρονος τεχνικός ήρθε στην Ελλάδα για να αναλάβει το Τριφύλλι και είναι ενήμερος για τις ανάγκες του «πράσινου» κλαμπ, έχοντας κάνει ήδη τις πρώτες του… παρεμβάσεις.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού και ήρθε στην Αθήνα για να πιάσει δουλειά, με τις πρώτες του εισηγήσεις να αποσκοπούν στην μεταγραφική ενίσχυση του συλλόγου.

Η ομάδα τις προσεχείς ημέρες θα μπει πιο δυναμικά στην ποδοσφαιρική πιάτσα για να αποκτήσει βασικό αριστερό μπακ, με το όνομα του Δημήτρη Γιαννούλη να είναι ψηλά στην «πράσινη» λίστα, ενώ υπάρχει στα υπόψιν και ο Μπάμπης Λυκογιάννης που αγωνίζεται στη Μπολόνια και την Serie A.

Παράλληλα, δεδομένη θεωρείται η κίνηση για δύο «βαρβάτους» εξτρέμ που θα αντικαταστήσουν τους Μπερνάρ και Παλάσιος που ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στο Τριφύλλι.

Στη συνέχεια, θα κάνει τη ρελάνς για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, μία θέση στην οποία το κλαμπ είναι ευάλωτο εδώ και πολλούς μήνες ενώ δεν αποκλείεται να κινηθεί για έναν έξτρα ποδοσφαιριστή στο «8».

Με τις μεταγραφικές φήμες να… «οργιάζουν», η απόκτηση επιθετικού θα πραγματοποιηθεί μόνο έναν αν αποχωρήσει ένας εκ των Ιωαννίδη, Σπόραρ και Γερεμέγεφ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News