Παναθηναϊκός: Οι απολαβές του Αλόνσο στο Τριφύλλι

Ο Ουρουγουανός είναι ο εκλεκτός της «πράσινης» διοίκησης για την επόμενη μέρα του Τριφυλλιού και την Δευτέρα (10/06) αναμένεται να ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα.

Παναθηναϊκός: Οι απολαβές του Αλόνσο στο Τριφύλλι

Ο Ντιέγκο Αλόνσο έχει ήδη έρθει στην Ελλάδα, για να οριστικοποιήσει την συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό όντας ο άνθρωπος που θα αναλάβει το «πράσινο» project της νέας εποχής.

Ο 49χρονος αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, μέχρι τον Ιούνιο του 2026, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αποδοχές αυτού και του επιτελείου του θα ξεπεράσουν το ένα εκατομμύριο ευρώ, ετησίως.

Τα τυπικά έχουν απομείνει για την επισημοποίηση του deal, με τον νέο προπονητή των «Πρασίνων» να τρέχει τις απαραίτητες διαδικασίες το πρωί της Δευτέρας (10/06) και στη συνέχεια να ανακοινώνεται από την ΠΑΕ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News