Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζει την τελική «επίθεση» για Γιαννούλη!

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζει την τελική «επίθεση» για Γιαννούλη!

Ο μεγάλος στόχος του Παναθηναϊκού για το αριστερό άκρο της άμυνας είναι ο Δημήτρης Γιαννούλης.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο φτάνει στην Αθήνα έχοντας πλήρη εικόνα του ρόστερ του Παναθηναϊκού και συζητήσει ήδη με τους πράσινους τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις.

Ο Παναθηναϊκός έχει μεταφέρει εδώ και καιρό προς την πλευρά του διεθνούς ακραίου αμυντικού την πρόθεσή του για να συνεργαστούν, γνωρίζει πως για τον ίδιο αποτελούσε προτεραιότητα να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό, όμως πλέον στο “τριφύλλι” είναι διατεθειμένοι να κάνουν την καθοριστική κίνησή τους για να τον αποκτήσουν.

Προσφέροντάς του ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, με χρήματα που δεν έχει ξαναδώσει το κλαμπ για αριστερό μπακ, προκειμένου να τον “ψήσουν” και να φτάσουν σε συμφωνία, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο (και) το ελληνικό στοιχείο της ομάδας.

Στην “πράσινη” λίστα βρίσκεται και μία περίπτωση αριστερού μπακ απ’ την Πορτογαλία, ωστόσο, οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές γύρω απ’ την υπόθεση του Γιαννούλη. Με τις εξελίξεις να μεταφέρονται μετά κι απ’ το φιλικό της Εθνικής Ελλάδας με τη Μάλτα την Τρίτη (11/6).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News