Επανέρχεται δυνατά το όνομα του Αντούνα στον Παναθηναϊκό!

«Έριξαν» το Instagram του Αντούνα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού! (pic)

Η πρόσληψη του Ντιέγκο Αλόνσο στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, αυτόματα, «ενεργοποιεί» και την περίπτωση του Ουριέλ Αντούνα, ο οποίος αποτέλεσε μεγάλος στόχος της ομάδας επί των ημερών του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον «πράσινο» πάγκο.

Ο Ουριέλ Αντούνα είναι ένα όνομα που πάντοτε παίζει για τον ΠΑΟ και ο Ντιέγκο Αλόνσο θα κληθεί να πάρει μια απόφαση για τον Μεξικανό ποδοσφαιριστή που θέλει να κάνει επιτέλους του βήμα της Ευρώπης.

Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού γνωρίζει από πρώτο χέρι το πρωτάθλημα στο Μεξικό και έχει άποψη για τον Αντούνα.

Εξάλλου, ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι πολύ δημοφιλής στη χώρα του και θεωρείται από τους καλύτερους της γενιάς του, που έχει βγάλει η χώρα, χαρακτηρίζεται μάλιστα και για την ταχύτητά του.

Την ώρα που έχουν βγει δεκάδες έως και… εκατοντάδες δημοσιεύματα για τον Αντούνα, αυτή τη φορά υπάρχουν ρεαλιστικές πιθανότητες να υπάρξει «γάμος», αν ανάψει το πράσινο φως ο Ουρουγουανός τεχνικός.

Να σημειωθεί πως το Τριφύλλι θα βγει στην αγορά για δύο εξτρέμ μετά και την αποδέσμευση του Παλάσιος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News