Παναθηναϊκός: Τα πέντε «άκυρα» πριν τον Αλόνσο - Ποιος άλλος ήταν ζεστός» για τον πράσινο πάγκο

Παναθηναϊκός: Τα πέντε «άκυρα» πριν τον Αλόνσο - Ποιος άλλος ήταν ζεστός» για τον πράσινο πάγκο

Ο Ντιέγκο Αλόνσο ήταν η έκτη επιλογή του Παναθηναϊκού βάσει ιεραρχίας για τον πάγκο της ομάδας, αλλά η πρώτη που στήριζε εξ αρχής ο Γιάννης Παπαδημητρίου.

Η ονοματολογία «οργίασε» τις τελευταίες μέρες στον Παναθηναϊκό για τον πάγκο της ομάδας.

Η… καθυστέρηση στο θέμα του Μαουρίτσιο Σάρι «επέτρεψε» στα μέσα ενημέρωσης να δώσουν πραγματικά… ρέστα.

Τι ακριβώς έγινε τις τελευταίες 10-15 μέρες στον Παναθηναϊκό στο θέμα του προπονητή;

Σύμφωνα με το newspao.gr, οι πιο «ζεστοί» προπονητές για να συνεργαστούν με το Τριφύλλι ήταν δύο. Ο Ντιέγκο Αλόνσο και ο πρώην προπονητής της Νάπολι, Βαλτέρ Ματσάρι. Εκ των δύο, προκρίθηκε η αρχική επιλογή του τεχνικού διευθυντή της ομάδας.

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδος ως γνωστόν, δεν κατάφεραν να αποσπάσουν το «ναι» από τον Μαουρίτσιο Σάρι, ο οποίος εξήγησε σε συνέντευξή του, πως υπάρχουν δυσκολίες για εκείνον, να εργαστεί εκτός Ιταλίας, ενώ είχε και τις αμφιβολίες του για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Για την Ελλάδα δεν μπήκαν σε συζητήσεις οι Γκαρθία, Μπλαν και Ζενεσιό (πρώην προπονητής της Ρεν).

Πρακτικά σοβαρές επαφές από πλευράς «πρασίνων» έγιναν με τους Σάρι – Κόβατς. Ο τελευταίος δεν «πείστηκε» ούτε αυτός να δοκιμαστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News