Παναθηναϊκός - Σάρι: Το deadline, ο Ντιέγκο Αλόνσο και οι άλλες επιλογές

Παναθηναϊκός: Σενάρια για Σάρι, στην Αθήνα ο ατζέντης του

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να κάνει τα πάντα ώστε να φέρει τον Μαουρίτσιο Σάρι με το Σαββατοκύριακο που βρισκόμαστε να είναι το πλέον καθοριστικό.

Εξαρχής όλοι ξέραμε ότι το να έρθει ένας τόσο μεγάλος προπονητής στην Ελλάδα ήταν δύσκολο όμως οι πράσινοι δεν το έβαλαν κάτω και βρίσκονται ακόμα στο παιχνίδι.

Πάντως επειδή και οι μέρες παιρνούν ο Παναθηναϊκός θα κάνει μια ακόμα κίνηση μέσα στο διήμερο και αναμένεται να πάρει την τελική απόφαση του Σάρι όποια και αν είναι αυτή.

Σε περίπτωση πάντως που ο Ιταλός πει όχι τότε οι πράσινοι έχουν ήδη έτοιμες τις εναλλακτικές επιλογές.

Πρώτος στη λίστα είναι ο Ντιέγκο Αλόνσο ο οποίος αρέσει πολύ και δείχνει να βρίσκεται στο stand by.

Είναι διψασμένος για διάκριση, νέος (49 ετών), διαθέτει εμπειρία από τίτλους (2 Concacaf Champions League με Μοντερέι και Πατσούκα και ένα πρωτάθλημα στο Μεξικό με την Πατσούκα), παίζει ποδόσφαιρο πίεσης, ενώ στην Ευρώπη έχει κοουτσάρει ελάχιστα τη Σεβίλλη όταν και έμεινε για δύο μήνες, παίρνοντας τη θέση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Από κει και πέρα υπάρχουν κι’άλλα ονόματα στην πράσινη λίστα τα οποία δουλεύει εδώ και καιρό ο Γιάννης Παπαδημητρίου και τα ονόματα τους δεν έχουν γίνει γνωστά.

Σε κάθε περίπτωση, ο Παναθηναϊκός θα πορευτεί με νέο προπονητή από τη Δευτέρα (όποιος και να είναι αυτός) και στη συνέχεια όλοι θα σηκώσουν μανίκια για τη μεταγραφική ενίσχυση που θα ακολουθήσει.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News