Παναθηναϊκός: Τρόμαξαν (και) στην Πορτογαλία με Ιωαννίδη

Ο χθεσινός τραυματισμός του Φώτη Ιωαννίδη με την Εθνική ομάδα στη Γερμανία δεν τρόμαξε μόνο τον Παναθηναϊκό αλλά και τους Πορτογάλους.

«Στο κόλπο η Λιλ για Ιωαννίδη» - Ποια τα δεδομένα

Οι πορτογαλικές εφημερίδες «A Bola» και «Record» έκαναν εκτενή αναφορά στην ολιγόλεπτη παρουσία του 24χρονου φορ στο φιλικό της Ελλάδας, αλλά και στον τραυματισμό του.

Αναλυτικά η «A Bola» ανέφερε:

«Ο μεταγραφικός στόχος της Σπόρτινγκ τραυματίστηκε. Ο Ιωαννίδης αποχώρησε στεναχωρημένος στο 8ο λεπτό του αγώνα Γερμανία-Ελλάδα, μετά από διεκδίκηση της μπάλας με τον Ρούντιγκερ.

Ο παίκτης που αποτελεί διακαή πόθο του Ρούμπεν Αμορίμ για την ενίσχυση της επίθεσης “προσγειώθηκε” άσχημα με το δεξί του χέρι και τραυματίστηκε στον ώμο.

Το βλέμμα του ενώ πονούσε ήταν ενδεικτικό. Έβαλε αμέσως το άλλο χέρι του στο σημείο που χτύπησε και αναγκάστηκε να αποχωρήσει.

Τα “λιοντάρια” συζητούν ήδη με τον Παναθηναϊκό και πιστεύουν ότι μπορούν να πάρουν τον ποδοσφαιριστή με ένα ποσό της τάξης των 20 εκατομμυρίων ευρώ»

Στη «Record» σημειώνεται:

«Η προσοχή της Σπόρτινγκ: Ο Ιωαννίδης αποχώρησε τραυματίας στο Γερμανία-Ελλάδα. Ο 24χρονος επιθετικός ήταν βασικός στην ενδεκάδα της ελληνικής ομάδα, αλλά αναγκάστηκε να αποχωρήσει μετά από 10 λεπτά. Τη θέση του πήρε ο Παυλίδης.

Ο 24χρονος επιθετικός συμπεριλήφθηκε στις αρχικές επιλογές του προπονητή Νίκου Παπαδόπουλου, αλλά αναγκάστηκε να αποχωρήσει μετά από 10 λεπτά. Μετά από διεκδίκηση της μπάλας με τον Ρούντιγκερ, ο Ιωαννίδης έπεσε άσχημα και χτύπησε στον δεξιό ώμο. Του παραχωρήθηκαν αμέσως οι πρώτες βοήθειες, έβαλε πάγο, αλλά αναγκάστηκε να αποχωρήσει, γεγονός που τον άφησε εμφανώς δυσαρεστημένο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr