Παναθηναϊκός: «Δυνατά ο Χαβιέ Αγκίρε για... αντι-Σάρι»

Παναθηναϊκός: «Δυνατά ο Χαβιέ Αγκίρε για... αντι-Σάρι»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Παναθηναϊκός έχει στη λίστα του τον Χαβιέ Αγκίρε, σε περίπτωση που η περίπτωση του Μαουρίτσιο Σάρι, ναυαγήσει οριστικά.

Ειδικότερα, πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) από την Ισπανία αναφέρουν πως στα ονόματα που «παίζουν» δυνατά αυτή την στιγμή για τον «πράσινο» πάγκο είναι κι αυτό του Μεξικανού Χαβιέ Αγκίρε.

Ο 65χρονος πολύπειρος τεχνικός με μακρά θητεία στους πάγκους σε Εθνική Μεξικό, Εθνική Ιαπωνίας, Εθνική Αιγύπτου, Ατλέτικο Μαδρίτης, Οσασούνα, Εσπανιόλ, Πατσούκα, Λεγανιές και Μοντερέι, μένει ελεύθερος απ’ τη Μαγιόρκα, την οποία οδήγησε φέτος στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας, χάνοντας τον τίτλο απ’ την Αθλέτικ Μπιλμπάο στα πέναλτι.

Ο Αγκίρε δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μαγιόρκα κι όπως αναφέρουν οι Ισπανοί έχει ήδη δεχθεί προσέγγιση απ’ τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» θέλουν να τελειώσουν το θέμα του νέου προπονητή ως τη Δευτέρα (10/6) ή το αργότερο την Τρίτη (11/6), δεν έχουν πάρει ακόμα τις οριστικές αποφάσεις τους και μέσα στο Σαββατοκύριακο θα κορυφωθούν οι επαφές με τους υποψήφιους τεχνικούς που έχουν προκριθεί στην τελική λίστα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News