Έσπασε τη σιωπή του ο Σάρι για το μέλλον του: «Δύσκολο να συνεχίσω στο εξωτερικό»

Ο Μαουρίτσιο Σάρι μίλησε για το μέλλον του και για τις προτάσεις που έχει στα χέρια του.

«Νέα επαφή Παναθηναϊκού - Σάρι, έπεσαν στο τραπέζι τα ρέστα στην παρτίδα» (pic)

Αναλυτικά όσα είπε στο ιταλικό «Sky Sports»:

Αρχικά μίλησε για το ενδεχόμενο επιστροφής τους στους πάγκους: «Ελπίζω το συντομότερο δυνατό, πέρασα δύο μήνες που είχα οικογενειακά προβλήματα και χρειαζόμουν ξεκούραση, δεν είχα μεγάλη νοσταλγία για το ποδόσφαιρο. Τώρα, η επιθυμία μου είναι να επιστρέψω και μπορεί αυτό να συμβεί μέσα στους επόμενους δύο μήνες. Αυτή τη στιγμή το να βρω μία λύση από την εγχώρια αγορά είναι δύσκολο, αλλά δυσκολεύομαι κιόλας να φύγω για το εξωτερικό»

Για να αναφερθεί στη συνέχεια στον προβληματισμό που του προκάλεσε πως δεν τον προσέγγισαν διάφορες ομάδες από την Ιταλία… «Είναι ξεκάθαρο ότι αυτό είναι ένα θέμα για το οποίο πρέπει να αναρωτηθώ. Δεν θα σας κρύψω ότι μερικά κλαμπ που δεν με αναζήτησαν με άφησαν λίγο απογοητευμένο, κάποιες καταστάσεις να σας πω την αλήθεια… Δεν λέω ότι έπρεπε να το κάνουν, αυτές είναι επιλογές που πρέπει να κάνει ένας σύλλογος, αλλά νομίζω ότι ήταν απαραίτητο να με ακούσουν τουλάχιστον για ένα τέταρτο… Είναι κάτι που δεν μπορώ να επηρεάσω ή μάλλον μπορώ να επηρεάσω αν καταλάβω γιατί».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν εννοεί τις Μίλαν και Φιορεντίνα που δεν μπήκαν στη διαδικασία να έχουν ένα ραντεβού μαζί του… «Δεν θα αναφέρω ονόματα, αλλά είναι δύο περιπτώσεις που κατά τη γνώμη μου ήταν κατάλληλες για μένα», απάντησε ο Ιταλός τεχνικός.

Έπειτα, ο Σάρι αναφέρθηκε και στην άφιξη του Κόντε στη Νάπολι: «Θα πρέπει να περάσουν από μια διαδικασία με μια ριζική αλλαγή στον τρόπο παιχνιδιού τους. Ευτυχώς, ο Κόντε είναι πολύ γρήγορος σε αυτές τις καταστάσεις για να μεταφέρει τη νοοτροπία του και τον τρόπο παιχνιδιού του. Επομένως δεν τους βλέπω εκτός της πρώτης τριάδας… Αν μου λείπει λίγο η Νάπολη; Πολύ…».

Κλείνοντας, ο Ιταλός κόουτς μίλησε για τη διαπραγμάτευση με τη Σεβίλλη: «Υπήρχε μια μικρή διαπραγμάτευση αλλά είχαν διαφορετικές ανάγκες από τις δικές μου, οπότε δεν προχώρησε ιδιαίτερα».

«Η αποχώρηση από την Τσέλσι ήταν το μεγαλύτερο λάθος μου. Υπήρχε μια καλή βάση για να μείνω εκεί και να συνεχίσω στον σύλλογο, έκανα ένα μεγάλο λάθος εκείνη τη στιγμή. Κερδίσαμε το Europa League, το έργο ήταν υπέροχο, αλλά ήθελα να επιστρέψω στην Ιταλία, δυστυχώς».

Ο 65χρονος προπονητής, ο οποίος έχει στα χέρια του μια πλουσιοπάροχη πρόταση από τον Παναθηναϊκό και αναμένεται σύντομα η απάντησή του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr