Χαμός στη Λάτσιο με την πρόσληψη Μπαρόνι - Οι οπαδοί ετοιμάζουν συλλαλητήριο!

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Λάτσιο έδειξαν την αντίθεσή τους με την πρόσληψη του Μάρκο Μπαρόνι, εκδίδοντας μια καυστική ανακοίνωση και βάζουν στο κάδρο τον ιδιοκτήτη, Κλαούντιο Λοτίτο.

Χαμός στη Λάτσιο με την πρόσληψη Μπαρόνι - Οι οπαδοί ετοιμάζουν συλλαλητήριο!

Αναλυτικά:

«Οι οπαδοί της Λάτσιο, καθαρά από αγάπη για τον σύλλογο, δεν θα δεχτούν αυτή τη μείωση με κανέναν τρόπο! Σε έναν κόσμο ποδοσφαίρου όπου όλοι οι σύλλογοι αναλαμβάνουν την ευθύνη και στοχεύουν σε πλήρη ανάπτυξη, η Λάτσιο βρίσκεται όμηρος ενός σχεδίου που στοχεύει αποκλειστικά στα προσωπικά συμφέροντα του Κλαούντιο Λοτίτο.

Δεν θα δεχθούμε αυτή τη μέτρια προσέγγιση και, ως υπερασπιστές της Λάτσιο μας, έχουμε το καθήκον να πάρουμε θέση. Εμείς οι οπαδοί έχουμε κουραστεί από αυτή τη δικτατορία και θα δείξουμε τη διαφωνία μας με ειρηνικό τρόπο.

Επιτέλους θα έχετε όλοι τον τρόπο να εκφράσετε δημόσια τις χιλιάδες κριτικές που γέμισαν τα social media τον τελευταίο καιρό, όλοι θα έχετε την ευκαιρία να δείξετε τη διαφωνία σας με την παρουσία σας απέναντι σε αυτήν την ερασιτεχνική ηγεσία που κανείς μας δεν αξίζει.

Ετοιμαστείτε να συμμετάσχετε στη μεγαλύτερη εκδήλωση διαφωνίας που έχει δει ποτέ ο αθλητισμός στη Ρώμη. Βρείτε ελεύθερο χρόνο για το επόμενο Σαββατοκύριακο…».

Για την Λάτσιο ακούστηκε και ο Μαουρίτσιο Σάρι ο οποίος παίζει δυνατά για τον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News