Ιωαννίδης: «Σοβαρή» ρήτρα σε Λεβαδειακό αν πουληθεί!

Παναθηναϊκός: «Πρώτη πρόταση για Ιωαννίδη - Το ποσό και η απάντηση στην Σπόρτινγκ»

Ότι ο Φώτης Ιωαννίδης αποτελεί ελκυστικό στόχο για κάμποσες ομάδες του εξωτερικού το γνωρίζουμε εδώ και μήνες.

Πριν καν αρχίσει να σκοράρει και να μοιράζει ασίστ είχαν ενδιαφερθεί οι Αμερικανοί του MLS (με τον Ίλια Ίβιτς να κάνει τις σχετικές επαφές) αλλά τα 2.000.000 ευρώ που έδιναν θεωρήθηκαν αστεία.

Τώρα διαβάζουμε ότι ο προπονητής της Σπόρτιγκ Λισσαβώνας μιλάει τηλεφωνικά με τον παίκτη και προσπαθεί να τον πείσει να πάει στην Πορτογαλία, κάτι που μας παραξενεύει.

Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο, δεν έχει έρθει ακόμα ο καιρός που θα επιτρέπεται να διαπραγματεύεται με άλλες ομάδες αλλά στον Παναθηναϊκό σφυρίζουν αδιάφορα όσο οι ενδιαφερόμενοι θα έπρεπε να μιλάνε ΜΟΝΟ με στελέχη της ΠΑΕ για τον νεαρό φορ.

Εκτός πια κι αν αποτελεί ειλημμένη απόφαση να δοθεί ο μικρός στο εξωτερικό και Παπαδημητρίου και σία έχουν δώσει το ελεύθερο στον ποδοσφαιριστή να συνδιαλέγεται με τους Λουζιτανούς.

Τα χρήματα που δίνουν οι Πορτογάλοι (πάνω από 15.000.000 ευρώ) δεν είναι λίγα, αλλά πρέπει σε αυτά να υπολογίζεται ότι σοβαρό μέρισμα διεκδικεί κι ο Γιάννης Κομπότης που έχει λόγο στη μεταγραφή μιας και προ ετών φρόντισε να διασφαλίσει τα συμφέροντά του βάζοντας υψηλή ρήτρα μεταπώλησης στον Ιωαννίδη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News