«Πουλάει την ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης»

Υβριστική «επίθεση» Μελισσανίδη στους διαιτητές στο ημίχρονο!

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης φαίνεται πως σκέφτεται σοβαρά να πουλήσει την ομάδα.

Σύμφωνα με Powergame.gr, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, έχοντας πλέον επιτύχει τους στόχους που είχε θέσει, όταν η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ βρισκόταν στη Γ’ Εθνική, κρίνει σκόπιμο ότι είναι το κατάλληλο timing, για να έρθει αυτή η στιγμή.

Όπως αναφέρεται, ο Δημήτρης Μελισσανίδης φαίνεται πως βρήκε αγοραστή και δη Έλληνα και εφοπλιστή, τον γνωστό ακτοπλόο Μάριο Ηλιόπουλο της Seajet. Εξάλλου τα τελευταία χρόνια οι δυο άνδρες συνεργάζονται ήδη.

Πάντως, αν και κανένας από τους δυο δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο, πληροφορίες αναφέρουν πως το deal έχει γίνει και πλέον μένουν τα τυπικά, για να ολοκληρωθεί κι επίσημα.

Τι γράφει η στήλη Big Mouth του powergame.gr:

– Πριν από κάμποσο καιρό σάς είχα γράψει ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει αποφασίσει να πωλήσει την πολυαγαπημένη του ΑΕΚ. Φαίνεται ότι η σχετική πληροφορία απηχεί πέρα ως πέρα την πραγματικότητα, αφού ο «Τίγρης», έχοντας επιτύχει τους στόχους που είχε θέσει όταν η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ βρισκόταν στη Γ’ Εθνική, κρίνει σκόπιμο ότι είναι το κατάλληλο timing για να κάνει το exit. Με βάση αυτά που φτάνουν στ’ αυτιά μου, εσχάτως βρήκε αγοραστή και δη Έλληνα και εφοπλιστή. Ο λόγος για τον γνωστό ακτοπλόο Μάριο Ηλιόπουλο της Seajet, που είναι αλήθεια ότι τα τελευταία χρόνια διατηρεί μια συνεργασία με τον πρόεδρο Δημήτρη. Αν και οι δύο πλευρές αποφεύγουν κάθε σχόλιο, οι γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα έκαναν λόγο για ένα deal που μένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News