Ο Πεντουλά που είναι κοντά στον Σάρι δημοσίευσε αινιγματικό tweet στα ελληνικά για τον Παναθηναϊκό!

Σάρι: «Δώστε μου λίγο χρόνο ακόμα» - Η αντίδραση του Παναθηναϊκού

Ο Ιταλός δημοσιογράφος, Αλφρέντο Πεντουλά δημοσίευσε δύο tweets, τα οποία στέλνουν τη δική τους απάντηση στους φίλους του Παναθηναϊκού για τον Μαουρίτσιο Σάρι.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος, Αλφρέντο Πεντουλά είναι κοντά στον Μαουρίτσιο Σάρι και παρακολουθεί από πρώτο χέρι τις τελευταίες εξελίξεις με αποτέλεσμα ο λόγος του να μετράει, καθώς γνωρίζει ορισμένα πράγματα παραπάνω.

Μάλιστα ο Πεντουλά αναφέρθηκε στο μέλλον κάνοντας δύο αινιγματικά tweets με το ένα να είναι στα ιταλικά και το άλλο στα ελληνικά (μετάφραση), δίνοντας έτσι κι ορισμένες απαντήσεις στους φιλάθλους του Τριφυλλιού που περιμένουν με αγωνία την έκβαση της υπόθεσης με τον Ιταλό τεχνικό.

Να θυμίσουμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει μια άκρως δελεαστική πρόταση στον 65χρονο τεχνικό και είναι διατεθειμένος να τον περιμένει για όσο χρειαστεί, εξαντλύοντας έτσι κάθε πιθανότητα, προκειμένου ν’ αποσπάσει από τον ίδιο το μεγάλο και πολυπόθητο «ναι».

Διαβάστε το tweet στα ελληνικά: 

«Φίλοι και οπαδοί του Παναθηναϊκού, σας το γράφω και στα ελληνικά. Στο σχολείο ήμουν γάιδαρος. Είσαι πολύ δυνατός, πολύ ευγενικός, έχεις μεγάλη φαντασία. Μια αγκαλιά».

Δείτε τα tweets:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News