Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ακόμη πιο δυνατά για Γιαννούλη

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Παίρνουν σειρά και άλλοι Έλληνες

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να έχει από κοντά την υπόθεση του Δημήτρη Γιαννούλη, καθώς θέλει ν’ αποσπάσει την υπογραφή του.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει τις τελευταίες ημέρες ως απόλυτη προτεραιότητα το θέμα του προπονητή, καθώς είναι πολύ σημαντικό να κλείσει κάποιος πρωτοκλασσάτος τεχνικός που δεδομένα θ’ ανεβάσει επίπεδο το σύλλογο, ωστόσο εξελίξεις υπάρχουν και στο κεφάλαιο των μεταγραφων.

Πιο αναλυτικά σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Sportday» οι πράσινοι συνεχίζουν να έχουν ως βασικό μεταγραφικό στόχο τον Δημήτρη Γιαννούλη, ο οποίος είναι ελεύθερος κι έως τώρα δεν έχει βρει αυτό που θέλει στο εξωτερικό.

Το Τριφύλλι μάλιστα είχε τα τελευταία 24ωρα νέο κύκλο συζητήσεων με την πλευρά του παίκτη, προκειμένου ν’ ασκήσει περισσότερες πιέσεις, οι οποίες θα οδηγήσουν τον Έλληνα αριστερό μπακ ν’ απαντήσει θετικά στους πράσινους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News