«Πουλάει Τζούρισιτς ο Παναθηναϊκός»

Παναθηναϊκός: Ανατροπή στην ανατροπή με Τζούρισιτς!

Ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να μπει σε συζητήσεις προκειμένου να πουλήσει τον Φίλιπ Τζούρισιτς το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει το σχεδιασμό του για την ερχόμενη σεζόν παρά το γεγονός πως ακόμα δεν έχει βρεθεί ο προπονητής που θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportday» ο Φίλιπ Τζούρισιτς που έχει συμβόλαιο με τους πράσινους έως τον Ιούνιο του 2025 επιθυμεί να παραμείνει έως το τέλος του, καθώς θεωρεί πως η έλευση του Νεμάνια Μαξίμοβιτς θα λειτουργήσει και για τον ίδιο ευεργετικά.

Παρ’ όλα αυτά στον Παναθηναϊκό δε συμβαδίζουν μ’ αυτή την άποψη και ήδη έχουν ενημερώσει την… πιάτσα πως ο Σέρβος μεσοεπιθετικός είναι προς πώληση και δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν από τους πράσινους.



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News