Παναθηναϊκός: Τόσα θέλει ο Τσέριν για να ανανεώσει

Ο Παναθηναϊκός διαθέτει στο ρόστερ του έναν εξαιρετικό παίκτη, όπως ο Άνταμ Τσέριν, ωστόσο οι συζητήσεις περί ανανέωσης συμβολαίου δεν έχουν ευδοκιμήσει ακόμη.

Παναθηναϊκός με πολλές απουσίες αλλά επιστροφή Τσέριν

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να χτίσει το πλάνο της νέας σεζόν κι όλα αυτά θα ξεκινήσουν από τη στιγμή που θ’ ανακοινωθεί ο νέος προπονητής της ομάδας, καθώς αυτή τη στιγμή το «καυτό» θέμα είναι εκείνο.

Από εκεί και πέρα ένας πολύ σημαντικός παίκτης στο ρόστερ των πράσινων είναι ο Άνταμ Τσέριν, του οποίου το συμβόλαιο λήγει τον Ιούνιο του 2026, ομως στο Τριφύλλι θέλουν να τον δέσουν στο Κορωπί έως το 2028.

Ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ατζέντης του Σλοβένου μέσου ζητάει διπλασιασμό αποδοχών του πελάτη του, ο οποίος αυτή τη στιγμή λαμβάνει 250 χιλ ευρώ από το 2022 που αποκτήθηκε.



Με λίγα λόγια η πλευρά του ποδοσφαιριστή ζητάει από τον Παναθηναϊκό να διαθέσει ένα ποσό στα 750 χιλ και τότε θα ανανεώσει εκείνος, χωρίς όμως ο ελληνικός σύλλογος να επιθυμεί σε πρώτη φάση να δώσει τόσα λεφτά.

Μάλιστα προκειμένου ν’ αυξηθεί η πίεση προς την πλευρά της ομάδας, ο Αμίρ Ρούζνιτς που είναι ο μάνατζερ του παίκτη άφησε να εννοηθεί στον Τύπο πως η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Τσέριν.

Η αλήθεια είναι πως ο κροατικός σύλλογος ενδιαφέρεται για τον μέσο του Τριφυλλιού, αλλά προς το παρόν μόνο φιλολογικά και χωρίς να έχει γίνει επίσημη κρούση. Από εκεί και πέρα η Ντιναμό θέλει να προσφέρει 2 εκατ ευρώ, ενώ ο Παναθηναϊκός για να συζητήσει πιθανή πώληση κοστολογεί τον παίκτη από 6 εκατ και πάνω.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr