«Κόλπα» για Ιορντανέσκου και Παναθηναϊκό!

Παναθηναϊκός: «Στη λίστα για προπονητή και ο Έντι Ιορντανέσκου»

Σύμφωνα με την εφημερίδα Livesport, παρότι έχει γραφτεί ότι ο προπονητής της εθνικής ομάδας της Ρουμανίας βρίσκεται στο στόχαστρο του Τριφυλλιού, κάτι τέτοιο δεν υφίσταται.

Το φημολογούμενο ενδιαφέρον για τον Έντι Ιορντανέσκου δεν φαίνεται να… στέκει, με τον Ρουμάνο να έχει συμβόλαιο με την εθνική ομάδα της χώρας του μέχρι και τη λήξη του EURO 2024 και εν συνεχεία να αναμένεται να ανανεώσει.

Για τον 45χρονο προπονητή επικρατεί άγνοια στον ποδοσφαιρικό, αφού δεν έχει υπάρξει κάποια επιπλέον επαφή με την πλευρά του παρά μόνο μια απλή πρόταση από τον μάνατζέρ του.

Όπως αναφέρεται, ίσως η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί τακτική των εκπροσώπων του χρησιμοποιώντας τον Παναθηναϊκό ως… μέσο πίεσης για να ανανεώσει πρόωρα και με καλύτερες απολαβές στην Ρουμανία.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News